" width="200" height="40" alt="logo">?>

Rólunk - Bemutatkozás

A Major család köszönti kedves vendégeit Bakonybélen a Bakonybél Szíve vendégházban! Kérjük figyelmesen olvassák végig a lenti információkat!

- Üdvözöljük Tisztelt Látogatóinkat!
- Jó 2 éve anak hogy utunk barátaink jóvoltából Bakonybélbe vezetett. Mondhatjuk, hogy szerelm volt első látásra. Oly annyira hogy pár hét múlva házat vásároltunk a faluban. Nagyon jó döntés volt. Tudva, hogy a természettel mindenkinek egyedi kapcsolata van segiteni szeretnénk átélni a természet adta szeretet, boldogságot azoknak, akik messze élnek tőle. Mivel ennyi zaj vesz körül bennünket, sok ember már képtelen élvezni a nyugalom és a csönd gyógyító hangjait. Sok tervezgetés, számolgatás, és sokáig tartó kivitelezés után szeretettel várunk minden pihenni vágyót NEFELEJCS Vendégházunkba. Reméljük feltöltődve, kipihenve jó emlékekkel telve térnek haza tőlünk! Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy ez így legyen.


Rólunk - Gyakran Ismételt Kérdések - Információ és házirend

Szeretettel köszöntjük Önöket Bakonybélen a Nefelejcs Vendégházban! Forduljanak hozzánk bizalommal Információkért a szállásról és látnivalókról! Gyakran ismételt kérdésk - Foglalási feltételek.

HÁZIREND ->

- Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket Bakonybélen a Nefelejcs Vendégházban! - Kérjük figyelmesen olvassák végig a lenti információkat! Forduljanak hozzánk bizalommal, ha a szálláshelyen szükségük van valamire, vagy segítséget szeretnének kérni! Mind a ház és teljes berendezése, mind teraszok és kert az Önök rendelkezésére áll, használják bátran! Az alábbi házirend célja, hogy megfelelő információval és iránymutatással szolgáljon a kényelmes és önfeledt pihenéshez. Ezek mellett néhány szabályt is felsorolunk, melyek a kellemetlenségek és félreértések elkerülését segítik elő. A házirend elolvasásával, majd elfogadásával beleegyeznek, hogy megértették a szabályokat, annak érdekében, hogy Önök és az Önök után érkező vendégek számára a ház megfelelő állapotú maradjon. És - ami a legfontosabb - érezzék magukat remekül itt tartózkodásuk ideje alatt!

HOGYAN FOGLALHATOM LE A SZÁLLÁST? ->

- Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a szállásfoglaláshoz szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk véglegesen visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat és bankszámlánkra beérkezett a szállás ár 30%-a!

AZ ÁRAK A TELJES HÁZRA VAGY EGY SZEMÉLYRE VONATKOZNAK? ->

- Szállás áraink minden esetben naponként értendőek, a teljes vendégházra érvényesek. Az apartmanok külön is bérelhetőek az ártáblázatban jelzett áron. Figyelje akciós ajánlatainkat az oldalunkon, illetve a Facebookon vagy az Instagramon!

KAPOK-E VISSZAIGAZOLÁST A MEGRENDELÉSRŐL? ->

- Miután megkaptuk visszajelzését, hogy elfogadja ajánlatunkat és beérkezett számlánkra a szállás ár 30-%-os előlege, hamarosan megkapja tőlünk a szállásfoglalás valamennyi részletét és feltételeit tartalmazó megerősítést.

MI A TEENDŐ, HA VÁTOZATNI SZERETNÉK A FOGLALÁSON? ->

- Kérjük keressen bennünket e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +36709330466 - magyar, angol nyelven.

HOGYAN TÖRÖLHETEM A FOGLALÁST? ->

- A szállásfoglaláskor kérünk 30% előleget a teljes szállás árból, melyről természetesen a teljes ár megfizetésekor a helyszínen számlát adunk át.
A szállást a tervezett dátum előtt 30 nappal díjmentesen lehet lemondani, ebben az esetben visszutaljuk a teljes összeget. 30 napon belüli lemondásnál nem áll módunkban az előleget visszaadni. Kérjük, ha valamely okból meghiúsul az utazása, bennünket is időben tértesítsen e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +36709330466 - magyar, angol, nyelven.

HOGYAN FIZETEM A SZÁLLÁST? ->

- A szállást minden esetben a címre érkezés után fizetheti készpénzben. A szállás árból természetesen leszámítjuk a 30%-os előleget, melyet a bankszámlára elutalt szállásfoglaláskor.

KAPOK-E SZÁMLÁT? ->

- Természetesen minden esetben hivatalos számlát adunk a szolgáltatásról.

HOL KAPOM MEG A KULCSOKAT? ->

- A kulcsokat a helyszínen vehetik át. A megrendelésben minden esetben elkérjük a mobil számát, hogy késedelmes érkezés esetén mi is kereshessük Önt! Kérjük ne adja a kulcsot olyan személynek, aki nem az Ön vendégtársa! Az elvesztett kulcsot kérjük azonnal jelenteni!

HA NEM BESZÉLEK MAGYARUL? ->

- Vendégeink egy része külföldi turista. Ajánlatkérését és telefonját fogadni tudjuk a magyaron kívül, angol nyelven is.

VIHETEK-E HÁZIKEDVENCET? ->

- Sajnos egészségügyi és higieniai okokból nem tudunk állatokat fogadni.

LEHET-E DOHÁNYOZNI A SZÁLLÁSHELYEN? ->

- A szálláson belül tiltott a dohányzás, de a teraszon rendelkezésre ál hamutartó a dohányos vendégeknek. Köszönjük a megértést!

VAN-E ZÁRT, BIZTONSÁGOS PARKOLÓ? ->

- A zárt udvaron 2 személygépkocsi kényelmes, biztonságos parkolásához elegendő parkolóhely van - további 3 gépkocsi részére a ház előtt -  éjszaka mozgásérzékelős világítással ellátva. A környék biztonságos, de kérjük, zárják megfelelően a járműveket és kapukat. Az esetleges károkért, lopásokért a tulajdonos felelősséget nem vállal!

OTT LAKIK-E A TULAJDONOS? ->

- A tulajdonos nem lakik az ingatlanon, tehát a vendégek intimitását nem zavarjuk! Bármilyen probléma, meghibásodás, káresemény, baleset esetén tudunk személyesen is segíteni.

MI A TEENDŐ HA KÉSEK? ->

- Nem ritka dolog, hogy forgalmi okból késnek a vendégek a megbeszélt időponthoz képest. Amennyiben előre tudható a késés, kérjük jelezze telefonon, hisz nem lakunk a helyszínen!

VAN-E TÖRÖLKÖZŐ ÉS ÁGYNEMŰ? ->

- Természetesen ágyneműt biztosítunk, de törölközőt mindenki a sajátját használja, tehát hozni kell!

LEHET-E GRILLEZNI A KERTBEN? ->

- Igen, vendégeinknek rendelkezésre áll faszenes kerti grillsütő. A grillsütőt mindenki maga után kell hogy eltakarítsa!

VAN-E RENDSZERES TAKARÍTÁS? ->

- Vendégeink intim szféráját nem zavarjuk. Mindenki tisztán, kitakarítva veheti át az ingatlant, de a tartózkodása alatt saját maga takarít, melyhez a helyszínen rendelkezésre állnak a takarító eszközök. A végtakarítás díja  benne van a szállás árban. Az extrém módon bepiszkolt lakás takarításának költsége, esetleges károkozás megtérítése a bérlőt terheli. Kérjük vigyázzanak a tisztaságra és a rendre, hisz mások is szeretnék még használni az ingatlant!

MI VAN HA KORÁBBAN KELL TÁVOZNOM? ->

- Sajnos előfordulnak előre nem látható, váratlen események. A korábbi távozás esetén a szállás díját nem áll módunkban visszatéríteni.

KONYHA ->

- Kérjük, használják körültekintéssel, óvatosan a konyhai felszereléseket! Igyekezzenek mindent tiszta állapotban hagyni, az evőeszközöket, tányérokat tisztán és szárazon tegyék el használat után. Ne helyezzenek forró edényeket a pultra, asztalra, használjanak alátétet. Kárjük használják a konyhában található vágódeszkákat, és a mikrohullámú sütő tisztaságára is ügyeljenek!

KÁRESETEK, MEGHIBÁSODÁSOK ->

- Bárkivel megeshet, hogy azt tapasztalja, önhibáján kívül valami elromlik, használat közben meghibásodik. Kérjük az esetleges káresetet, meghibásodást amint tudják, jelezzék! Igyekszünk minél előbb kijavítani, pótolni ami elromlott. A tulajdonos és a vendég számára egyaránt kellemetlen, ha a kár távozás után derül ki. A nem rendeltetés szerű használatból fakadó meghibásodások, káresetek megtérítése a bérlőt terhelik.

LÉGKONDICIONÁLÓ ->

- Kiépítés alatt

ELŐVIGYÁZATOSSÁG ->

- Kérjük vendégeinket, hogy az ajtókat, kapukat zárják be, mikor elhagyják a szállást, elkerülvén az esetleges besurranást vagy időjárás okozta károkat. Figyeljenek rá, hogy a társaság minden tagja megértse és tiszteletben tartsa a házirendet. Használják körültekintően a gázzal, árammal működő berendezéseket, tűzhelyet, vízforralót!

HULLADÉK ->

- A házban különböző szemetesek és szelektív hulladékgyűjtő zsákok találhatók. Kérjük használják őket! Ne dobjanak a WC-be, mosogató-, mosdókagylóba dugulást okozó tárgyat, hulladékot. A szemetesvödrök csak szemeteszsákkal használhatók. Az udvaron és konyhában található a kommunális hulladékgyűjtő kuka, a fürdőszobában kozmetikai, higiéniai szemetes. A szelektív zsákokat a teraszon találhatják.

PIHENŐIDŐ - CSENDRENDELET ->

- Kérjük legyenek tekintettel a békés környék szomszédságára, vegyék figyelembe a pihenőidőt. Igyekezzenek csendesek lenni! A településen  számos szabadidős lehetőség fellelhető az aktív pihenésre vágyók számára.

INTERNET / WIFI / WLAN ->

- A szálláson elérhető ingyenes, vezetéknélküli internetkapcsolat. A jelszót érkezéskor együtt állíthatjuk be. Az internetkapcsolaton keresztüli adatkommunikációért és biztonságért a tulajdonos felelősséget nem vállal.

KERÉKPÁR BÉRLÉS ->

- Kizárólag a saját vendégeknek díj ellenében tudunk jó minőségű kerékpárokat biztosítani. Kerékpárkölcsönzés igénybevehető, mellyel könnyebben megközelíthető és felfedezhető a látnivalókban gazdag környék. Ár: 1.000,- Ft / nap / bicikli

HÁZI JOG ->

- A felmerülő szükséges vagy sürgős javítások, további kár megelőzés esetén a tulajdonos a vendég tudta nélkül is beléphet a házba vagy hozhat szakembert. A vendégek tulajdonát, személyes terét természetesen tiszteletben tartjuk!

FELELŐSSÉG ->

- A tulajdonos nem vállal felelősséget a vendégek személyes tulajdonáért.

ÉRKEZÉS - TÁVOZÁS - ELÉRHETŐSÉG ->

- A szállást 14:00 órától tól lehet elfoglalni az érkezés napján. Ha előre nem látott okok miatt ez nem sikerül, kérjük időben jelezze! Hívjon bátran! A szállást az indulás napján 10:00-ig el kell hagyni! Indulás előtt a tulajdonosnak joga van ellenőrizni, hogy a ház és berendezése épségben kerül átadásra. Ezen házirend elolvasásával Ön elfogadja és tudomásul veszi a házirendben foglaltakat! Köszönjük a figyelmét és kellemes pihenést  kívánunk!

Az Önök vendéglátója: Major család
Cím: 8427 Bakonybél Petőfi Sándor utca 23.
Elérhetőség: Major Balázs +36709330466 - magyarul, angolul

Vélemények

A három muskétás Szegedről

Kedves Major család! Hálásan köszönjük a csodálatos napokat, amit a Nefelejcs Vendégházban tölthettünk el! Igazi "UNICUM" volt nekünk ez a gyönyörű, az Alföldtől mindenben különböző vidék. A ház, és a szolgáltatások minden igényünket kielégítették, csak ajánlani tudjuk bárkinek!
Köszönettel a Muskétások!

2020-06-20

Nem szívesen hagyjuk itt ezt a helyet

Mindent köszönünk Iza és Balázs! A gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, temérdek látnivalóban és túra lehetőségben gazdag a környék. Most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is. Bizosan jövünk még!

2020-06-03

Laciék Budapestről

Erre nem is számítottunk. Csodálatos a környék, nagyon kényelmes és praktikus a Bakonybél Szíve Vendégház. A felnőttek és a gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Szívesen ajánlunk benneteket másoknak is. Köszi Balázs és Iza!

2020-06-03

Szálláshely címe: 8427 Bakonybél Petőfi Sándor utca 23.
Telefon: +36709330466
Szálláshely nyilvántartási szám: 54875829
Adószám: 56240742-5520-231-19
Copyright: bakonybel-szallas.hu © 2009 - 2024

Major Balázs

BAKONYBÉL NEFELEJCS VENDÉGHÁZ
Major Balázs EV.
Cím:
8427 Bakonybél Petőfi Sándor utca 23.
Nyilvántartási szám: 54875829
Adószám: 56240742-5520-231-19
Telefon:+36709330466
E-mail:budai.izabella14@gmail.com